Qui som


TORRA ARGEMÍ advocats és un despatx multidisciplinari en el qual t’oferim un servei d’assessorament jurídic en els diferents àmbits del Dret (dret de família, Penal, Civil, tributari, bancari, concursal i laboral), una gestió de conflictes extrajudicials i una defensa processal judicial.

El nostre despatx d’advocats neix amb la voluntat d’oferir un servei de qualitat als nostres clients i totalment personalitzat. Fomentem la relació amb els nostres clients de manera oberta i transparent per promoure un alt nivell de confiança, garantint la dedicació més gran i professionalitat i individualitzant cada assumpte per donar així una solució adequada al mateix.

Els pilars en el que basem el nostre treball són:

• Proximitat i confiança amb el client.
• Professionalitat.
• Compromís.
• Recerca de la justicia.
• Transparencia d’honoraris.

TORRA ARGEMÍ Àrea immobiliària neix amb la voluntat d’oferir un servei integral als nostres clients dins el mercat immobiliari, ja que disposem d’un equip comercial i jurídic altament qualificat.
L’element diferencial de T|A àrea IMM es que ofereix un assessorament jurídic, financer i tributari en qualsevol operació immobiliària, garantint així l’èxit en cada cas.

Oferim als nostres clients una atenció personalitzada i global en el servei que contracti, encarregant-nos de totes les fases del procés (preparació i tramitació de la documentació necessària per la transmissió de qualsevol immoble, assessorament i acompanyament en el acte de transmissió, presentació i liquidació d’impostos si s’escau, i inscripció al registre de la propietat).

Vols el nostre assessorament?

Contacta’ns!