Àrea de família

El Dret de família regula les relacions legals de persones amb vincles de parella, herència, familiars, de parentiu o bé lligats per tuteles o vincles de protecció. La transcendència d'aquest àmbit fa molt recomanable recórrer a l'assessorament d'advocats especialitzats i competents. Li oferim la nostra representació legal en el terreny judicial i extrajudicial.

 

 

 

Els nostres serveis en dret de família:

 

  • Procediment separació i divorci

Procediment separació o divorci mutu acord: usat en supòsits en que les parts volen dissoldre el seu matrimoni/relació de parella de fet de manera amistosa i consensuada.

 

Procediment de separació o divorci contenciósusat en supòsits en que les parts volen dissoldre el seu matrimoni/relació de parella de fet però no hi ha possibilitat de fer-ho de manera acordada entre ambdues parts i, és el jutge qui ha d'acabar decidint els termes de la dissolució.

 

  • Modificació de mesures definitives (modificació de sentència)

Procediment judicial o amistós usat quan després d'obtenir una sentencia de separació o divorci és produeix un canvi de circumstàncies rellevant diferents a les que es van tenir en compte en el moment de dictar la sentencia vigent, que fa necessari sol·licitar modificació en algun o alguns dels pronunciaments de la sentencia actual de separació o divorci.

 

  • Execució de sentencia per incompliment

Procediment judicial usat per sol·licitar el compliment a l'altre part de la sentencia de separació o divorci quan s'està produint un incompliment de la mateixa.

 

  • Accions de paternitat (reclamació o impugnació de la filiació)

  • Guarda i custòdia de menors

  • Parelles de fet

  • Incapacitació civil total o parcial de la persona

Procediment judicial consistent en la limitació de la capacitat d'obrar de la persona i per la subjecció a tutela o curatela de la mateixa amb la finalitat de protegir-la donades les seves circumstancies personals i de salut.

 

  • Dret penal de família

  • Successions (herències)

Consisteix en l'àmbit del dret de familia que regula tan les nostres últimes voluntats, com és la redacció d'un testament, com la tramitació d'una herencia o legítima a la que tinguem dret, tan mitjançant pacte entre les parts com per la via del procediment judicial si és necessari. Dins d'aquest àmbit també es realitzen tramitació d'impostos i assessorament en el supòsit concret.

 

  • Jurisdicció voluntària

Te algun dubte o desitja concertar una cita?

Truqui'ns al telèfon 93 222 13 98 o utilitzi el nostre formulari de contacte.

Contacta i concerta cita:

Adreça:

Carrer: Camí Reial 115 (bloc 2), Plaça de la porxada

08184 - Palau-solità i Plegamans

(Barcelona)

 

Telèfon fix: 93 222 13 98

 

Telèfon mòvil: 622 910 487 

 

Àrea Immob.: 607 033 969

 

info@torraargemi-advocats.com

 

HORARI: 

Dilluns a dijous: 09:30 a 13:30 i 16:30 a 19:00 hores. 

Divendres: 9:30 a 14:00 hores.

 

Degut a les mesures adoptades en prevenció del contagi del COVID-19, les cites presencials queden suspeses. De manera que qualsevol consulta o contractació es realitzará de maera telefònica o per vía correu electrònic. 

 

Debido a las medidas adoptas en prevención del contegio del COVID-19, las citas presenciales quedan suspendidas, por lo que se realizaran todas las consultas y contrataciones por medio de correo electrónico y telefónicamente.  

 

Reds socials de TORRA ARGEMÍ ADVOCATS

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© TORRA ARGEMI ADVOCATS ASSOCIATS SCP