Àrea de família

El Dret de família regula les relacions legals de persones amb vincles de parella, herència, familiars, de parentiu o bé lligats per tuteles o vincles de protecció. La transcendència d'aquest àmbit fa molt recomanable recórrer a l'assessorament d'advocats especialitzats i competents. Li oferim la nostra representació legal en el terreny judicial i extrajudicial.

 

 

 

Els nostres serveis en dret de família:

 

  • Procediment separació i divorci

Procediment separació o divorci mutu acord: usat en supòsits en que les parts volen dissoldre el seu matrimoni/relació de parella de fet de manera amistosa i consensuada.

 

Procediment de separació o divorci contenciósusat en supòsits en que les parts volen dissoldre el seu matrimoni/relació de parella de fet però no hi ha possibilitat de fer-ho de manera acordada entre ambdues parts i, és el jutge qui ha d'acabar decidint els termes de la dissolució.

 

  • Modificació de mesures definitives (modificació de sentència)

Procediment judicial o amistós usat quan després d'obtenir una sentencia de separació o divorci és produeix un canvi de circumstàncies rellevant diferents a les que es van tenir en compte en el moment de dictar la sentencia vigent, que fa necessari sol·licitar modificació en algun o alguns dels pronunciaments de la sentencia actual de separació o divorci.

 

  • Execució de sentencia per incompliment

Procediment judicial usat per sol·licitar el compliment a l'altre part de la sentencia de separació o divorci quan s'està produint un incompliment de la mateixa.

 

  • Accions de paternitat (reclamació o impugnació de la filiació)

  • Guarda i custòdia de menors

  • Parelles de fet

  • Incapacitació civil total o parcial de la persona

Procediment judicial consistent en la limitació de la capacitat d'obrar de la persona i per la subjecció a tutela o curatela de la mateixa amb la finalitat de protegir-la donades les seves circumstancies personals i de salut.

 

  • Dret penal de família

  • Successions (herències)

Consisteix en l'àmbit del dret de familia que regula tan les nostres últimes voluntats, com és la redacció d'un testament, com la tramitació d'una herencia o legítima a la que tinguem dret, tan mitjançant pacte entre les parts com per la via del procediment judicial si és necessari. Dins d'aquest àmbit també es realitzen tramitació d'impostos i assessorament en el supòsit concret.

 

  • Jurisdicció voluntària

Te algun dubte o desitja concertar una cita?

Truqui'ns al telèfon 93 222 13 98 o utilitzi el nostre formulari de contacte.

Contacta i concerta cita:

Adreça:

Carrer: Camí Reial 115 (bloc 2), Plaça de la porxada

08184 - Palau-solità i Plegamans

(Barcelona)

 

Telèfon fix: 93 222 13 98

 

Telèfon mòvil: 622 910 487 

 

Àrea Immob.: 607 033 969

 

info@torraargemi-advocats.com

 

HORARI: 

Dilluns a dijous: 09:30 a 13:30 i 16:30 a 19:00 hores. 

Divendres: 9:30 a 14:00 hores.

 

 

 

 

A partir del dia 4 de maig, el nostre Despatx rependrà la seva activitat de manera presencial, tot cumplint amb les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat tant dels treballadors com dels notres clients.

 

És precisa cita prèvia.

 

 

 

Reds socials de TORRA ARGEMÍ ADVOCATS

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© TORRA ARGEMI ADVOCATS ASSOCIATS SCP