Bienvingut a TORRA ARGEMI ADVOCATS ASSOCIATS SCP

La nostre dilatada experiència i competència professional ens permet elaborar amb molt acert soluciones personalitzades. El nostre èxit es basa en l'experiència dels nostres advocats que ofereixen una assistència legal altament competent. Consutli les nostres àrees d'especialització a continuació.

 

Nuestra dilatada experiencia y competencia profesional nos permiten elaborar con mucho acierto unas soluciones personalizadas. Nuestro éxito se basa en la experiencia: nuestros abogados le ofrecen una asistencia legal altamente competente. Consulte nuestras áreas de especialización a continuación. 

Els nostres especialitats

Li agraïm el seu interès per TORRA ARGEMÍ ADVOCATS ASSOCIATS

 

És tracta d’un despatx multidisciplinari en el que oferim un servei d’assessorament jurídic en els diferents àmbits del Dret (família, Penal, Civil,  fiscal, bancari i laboral), una gestió de conflictes extrajudicials i una defensa processal judicial.

 

Prestem serveis legals de la més alta qualitat, un tracte immediat i totalment personalitzat. Fomentem la relació amb els nostres clients de manera oberta i transparent per promoure un alt nivell de confiança, garantitzant la major dedicació i professionalitat i individualitzant cada assumpte per donar així una solució adequada al mateix.

 

Els pilars en el que basem el nostre treball són:

  • la proximitat i confiança amb el client.
  • la professionalitat.
  • el compromís.
  • i la recerca de la justícia.

 

El nostre despatx d'advocats neix de l'associació de TC ADVOCATS i ARGEMÍ ABOGADOS, sota la direcció de les lletrades Laia Torra Capella i Anna Pérez Argemí, acompanyades tant mateix d'una gran red de professionals especialitzats en cada branca del dret. 

 

Contacta i concerta cita:

Adreça:

Carrer: Camí Reial 115 (bloc 2), Plaça de la porxada

08184 - Palau-solità i Plegamans

(Barcelona)

 

Telèfon fix: 93 222 13 98

 

Telèfon mòvil: 622 910 487 

 

Àrea Immob.: 607 033 969

 

info@torraargemi-advocats.com

 

HORARI: 

Dilluns a dijous: 09:30 a 13:30 i 16:30 a 19:00 hores. 

Divendres: 9:30 a 14:00 hores.

 

 

 

 

A partir del dia 4 de maig, el nostre Despatx rependrà la seva activitat de manera presencial, tot cumplint amb les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat tant dels treballadors com dels notres clients.

 

És precisa cita prèvia.

 

 

 

Reds socials de TORRA ARGEMÍ ADVOCATS

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© TORRA ARGEMI ADVOCATS ASSOCIATS SCP