El nostre equip

TORRA ARGEMI ADVOCATS ASSOCIATS SCP disposa de lletrats competents, compromesos i experimentats. A continuació, podrà coneixe'ls més d'aprop.

Anna Pérez Argemí
Socia fundadora i lletrada
93 222 13 98
Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i col·legiada a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa (núm. col. 2592 ICATER). Especialitzada en dret bancari, tributari i mercantil, assolint grans responsabilitats i reptes a nivell professional amb la gesitó de diferents tipus de casos.
Laia Torra Capella
Socia fundadora i lletrada
93 222 13 98
Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i col·legiada al Col·legi d’Advocats de Barcelona (núm. col. 34641 ICAB). Especialitzada en Dret matrimonial i família així com en processos d’incapacitació, tutela i internaments psiquiàtrics, amb una sòlida trajectòria professional dins del sector i experiència en la gestió de grans comptes. Advocada exercint en les àrees del dret processal, civil i penal.
Rosa Pérez Argemí
Agent Immobiliari
607033969
Directora comercial del departament immobiliari de Torra Argemí Àrea Immobiliària. Compta a una gran experiència en el sector immobiliari. Aporta a l'empresa les seves habilitats comercials i coneixements de valors en el mercat immobiliari. Queda a disposició dels clients tant per oferir la nostre amplia oferta d'immobles com per oferir als futurs compradors el servei professional de personal shopper immobiliari,

El conjunt del nostre equip

D'esquerra a dreta: Anna Pérez Argemí i Laia Torra Capella

Contacta i concerta cita:

Adreça:

Carrer: Camí Reial 115 (bloc 2), Plaça de la porxada

08184 - Palau-solità i Plegamans

(Barcelona)

 

Telèfon fix: 93 222 13 98

 

Telèfon mòvil: 622 910 487 

 

Àrea Immob.: 607 033 969

 

info@torraargemi-advocats.com

 

HORARI: 

Dilluns a dijous: 09:30 a 13:30 i 16:30 a 19:00 hores. 

Divendres: 9:30 a 14:00 hores.

 

Degut a les mesures adoptades en prevenció del contagi del COVID-19, les cites presencials queden suspeses. De manera que qualsevol consulta o contractació es realitzará de maera telefònica o per vía correu electrònic. 

 

Debido a las medidas adoptas en prevención del contegio del COVID-19, las citas presenciales quedan suspendidas, por lo que se realizaran todas las consultas y contrataciones por medio de correo electrónico y telefónicamente.  

 

Reds socials de TORRA ARGEMÍ ADVOCATS

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© TORRA ARGEMI ADVOCATS ASSOCIATS SCP